ADVIES & RAAD VOOR SCHOONHEIDSSALONS

Ben je net begonnen met je eigen schoonheidssalon en loop je tegen bepaalde vraagstukken aan? Of ben je al een tijdje bezig, maar voelt het alsof je tegen een muur aanloopt en je bedrijf niet naar een hoger niveau kunt brengen?

Dan help ik je graag! Als ondernemer in de schoonheidsbranche ben ik al meer dan 25 jaar actief binnen mijn eigen schoonheidsinstituut.

In deze jaren heb ik veel succesvolle momenten mee mogen maken, maar zoals bij veel dingen in het leven geldt, geldt dat ook bij zakendoen: een succesvol ondernemer gaat door ups en downs bij het behalen van de ideale zaak. Ook ik heb slechte en goede tijden meegemaakt en weet daardoor precies wat jij als ondernemer in de schoonheidsbranche meemaakt.

Hierdoor kan ik je adviseren, niet alleen als het gaat om behandelingen, personeel, financiën, maar ook als het bijvoorbeeld gaat om marketing. Over alle aspecten die ervoor zorgen dat jij als ondernemer groeit, kan ik je adviseren en bijstaan.

Doen is vooruitgang en jezelf in beweging kunnen zetten brengt je dichter bij je Doel. Incasseren na teleurstellingen en door in het NU!

Wil jij groeien met je salon? Meer klanten bereiken? Een betere financiële situatie creëren of gewoon eens een sparringspartner hebben? Ik heb oog voor essentie en ben daarmee de geschikte partner voor jou!